• Ogłoszenie:

Gra dla 2 na jednym pc.

Informacje oraz porady dla sympatyków wirtualnej rozrywki.
Instalacja, opinie, solucje... Zapraszamy

Gra dla 2 na jednym pc.

Postprzez kubucza 11 Sie 2008, 21:28

reklama
Szukam gier dla 2 osób, coś jak tryb co-operative. Najbardziej zależy mi na grach podobnych do Eragona.
Jest was dwóch, atakują was wrogowie, a wy razem ich tłuczecie. Nie pogardzę też Gears of War, choć to nie jest to czego szukam.
Bardziej wolał bym wspólnie pomachać mieczem, ale dobrym karabinem też nie pogardze.
Najlepiej, gdyby były to gry z Xboxa(oczywiście te, które wyszły również na pc), ale w ostateczności sprawdzone tytuły z PS2(ale chcę potestować nowy telewizor, a jakość grafiki w tych grach jest raczej słaba).

Zależy mi na zastąpieniu konsoli za pomocą PC. Zakup Xboxa nie wchodzi w grę, bo do grania mam kompa, który wszystko uciągnie na max detalach.
A chodzi mi dokładnie o to, żeby usiąść na dywanie wziąść pady w dłoń i pograć razem z kumplem/bratem.
Cieżko opisać słowami o co mi chodzi, ale mam nadzieje, że załapiecie.
Awatar użytkownika
kubucza
~user

Dołączenie: 28 Cze 2006, 16:18
Miejscowość: Łowicz
Pochwały: 13

Gra dla 2 na jednym pc.

Postprzez marek1840 11 Sie 2008, 22:30

nie wiem czy spasuje Ci, ale jak na dwoch to nie ma lepszych gier niz seria LEGO (no co? chciales miecz? w star warsach nawet Ci swieci:P). sam z bratem zagrywalem :)
Gigabyte EP35-DS4 / QUAD Q6700 / geForce 9800gtx / 4096 DDR2
marek1840
~user

Dołączenie: 30 Sty 2007, 20:21

Powróć do Gry

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 15 gości