Aktualizacje na programosy.pl: MailWasher Pro • LaunchBox • Microsoft OneDrive • vMix Basic • Fast Duplicate File Finder • R-Wipe & Clean • Qimage • MailWasher • Google Maps Downloader
bardoz krótkie demko, tak na 20min. praktycznie nic się nie zmieniło prócz grafiki i większej brutalności gry śmierć, fatality i ogólnie ciachanie jest pokazane bardzo szczegółowo. Podoba mi się rozcinanie brzucha człowieka konia aż flaczki wychodzą
Sprzedam zestaw perkusji do GUITAR HERO na x360 - chetni pisacna PW Each EMO can suck my ballsack but one in particular... NIE POMAGAM NA PW, CHCESZ POMOCY - PISZ NA FORUM W ODPOWIEDNIM TEMACIE GalkaPL - nieważne jaki będzie twój nowy nick my ZAWSZE będziemy pamiętać własnie ten...
Przedstawiona brutalność w tej grze jest przekozacka i wręcz nie wyobrażalna, to ja już myślałem, ze w swej głowie gorszych rzeczy nie wymyśle, ale programiści mnie jeszcze bardziej zaskoczyli patrz - cyklop czy TSAP - Centaur.
Grafika tez stoi na wysokim poziomie, nic tylko czekać na premierę, jeszcze trochę.