Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 gier z mechami • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: IDrive Online Backup • Adlice Protect • Anki • Visual Studio Code • VT Hash Check • Alternate Pic View • Debut Video Capture Software • Helium • AIMP
Witam, tak jak w temacie, szukam gier (może narazie nie do ściągniącie ale bynajmniej tytułów) które mają w jakiejś części coś wspólnego z mechami, lub robotami tego typu. Takie starsze to raczej nie, gdyż są badziewne (no może poza Metal Fatigue) a z tych nowszych to znam chyba tylko Gun Metal i Supreme Commander. Za każdą pomoc będę wdzięczny pzdr
cloudjubei napisał(a):Takie starsze to raczej nie, gdyż są badziewne
to chyba nie widziales na oczy mech warrior'a 2
Sprzedam zestaw perkusji do GUITAR HERO na x360 - chetni pisacna PW Each EMO can suck my ballsack but one in particular... NIE POMAGAM NA PW, CHCESZ POMOCY - PISZ NA FORUM W ODPOWIEDNIM TEMACIE GalkaPL - nieważne jaki będzie twój nowy nick my ZAWSZE będziemy pamiętać własnie ten...
Prawdę mówiąc to chyba kiedyś w to grałem, ale zbytnio mi się nie spodobało (jak dobrze kojarzę to widok FPP) + trzeba sobie przyznać, gra na nasze czasy raczej nikogo już nie kręci... Ja rozumiem, że wtedy to mógł być hit, ale teraz nie bardzo Jakąś może inną, bardziej przyswajalną na nasze czasy?