• Ogłoszenie:

Gf8800 gt dziwne resety

Dyskusje na tematy związane z problemami sprzętowymi - komputery, podzespoły, akcesoria... oraz sprzęt RTV

Gf8800 gt dziwne resety

Postprzez d3v 06 Gru 2011, 18:18

reklama
Mam identyczny problem (gf8800-gt-dziwne-resety-vt129374.html) od 1,5 roku aktualnie problemy takie zauwazylem w Rainbow Six Vegas, GTa IV, Crysis 2, Mass Effect, Metro 2033 ( tu akurat udało mi się grę ukończyc jednak było kilka takich sytuacji), Battlefield 2 Bad Company ( zawiesza się wręcz co 5 min ). Red Faction ( to najnowsze)

Dla odmiany Crysis działa na max detal praktycznie, Dirt 3 chodzi bez problemu i wiele innych gier też nie powoduje żadnych problemów.

viewtopic.php?f=4&t=118506&p=892536#p892536

Opisałeś to dużo lepiej niż ja muzyka się zapętla. Jednak u mnie po wciśnięciu przycisku restart, system inicjuje się razem z monitorem od nowa, tzn widac ekran ładowania systemu windows, nie trzeba go wyłączac.

Co ciekawe mamy zupełnie inne komponenty komputera. Tylko płyte mamy tej samej firmy jednak inny model.

Może ktoś potrafi coś na to poradzic, bo miałem teraz zmienic zasilacz bo mnie $%&$%&$%$& strzela ze nie moge w GTA IV i Crysisa 2 pograc, ale osoba wyżej ma OCZ...
Awatar użytkownika
d3v
~user

Dołączenie: 14 Kwi 2006, 20:03
Pochwały: 39

Powróć do Hardware

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 48 gości