Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 Geforce fx 5200 asus v9520 magic • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Axence nVision Pro • Farbar Recovery Scan Tool • FotoSketcher Studio • AnyDesk • Folder Guard • OkMap • Mozilla Firefox • 360 Total Security • Maxthon Cloud Browser
No więc tak, kombinowałem dwa dni z tym wszystkim i nadal nic, obraz uda się ustawić 1440x900 ale telewizor nie działa w żadnym trybie, działać może sam monitor, Program TVTool również nie daje rady.. nie sprawdzałem jeszcze tych sterowników (175.16). Tragedia z tą kartą
Ma ktoś może do odsprzedania kartę GeForce ze sterami?
Nie pamiętam na ile mi Mike wycenił ale jest pudełko całe (jak dobrze pamiętam) to wtedy napiszę bądź ty to także zrób. używana więc nie jak w sklepie, na bank mniej niż 100zł
sorki zapomniałem o tym temacie nie pamiętam dokładnie ale chyba GIGABYTE i nie chcę sprzedawać karty jako USZKODZONA bo ona działa i to bardzo dobrze. tylko co jakiś czas trzeba przeczyścić wentylatora bo od tego się grzeje