Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

film w zwolnionym tempie :( • programosy.pl

• Ogłoszenie:

film w zwolnionym tempie :(

Wszystko odnośnie systemów z rodziny Microsoft

film w zwolnionym tempie :(

Postprzez litepanel 08 Kwi 2007, 02:55

reklama
Witam mam problem sciagnelem film i jest on jagby w zwolnionym tempie tutaj zapodaje sampla jak to wyglada nie wiem co zrobic wszystkei potrzebne kodeki mam poinstalowane co sie dzieje :(? z innymi filmami nie ma problemu:(

http://www.sendspace.com/file/tgswth
litepanel
~user

Dołączenie: 08 Kwi 2007, 02:41

Postprzez kahoona 08 Kwi 2007, 10:30

http://forum.programosy.pl/allplayer-odtwarza-w-zwolnionym-tempie-vp542729.html#542729

Sprawdź, czy nie masz tak samo.
...no to żegnam... i kropka.
kahoona
~user

Dołączenie: 24 Kwi 2006, 10:19
Pochwały: 475

Postprzez litepanel 08 Kwi 2007, 14:55

walsnie ja mam podobny problem lecz nei odtwarzam filmu przez all playera tylko winampa, w winampie strasznie zwalnia film odtwarza klatkami :( jak sie tego pozbyc?
litepanel
~user

Dołączenie: 08 Kwi 2007, 02:41

Postprzez kahoona 08 Kwi 2007, 18:16

Zrobić to samo, tylko w konfiguracji AC3 (chociażby w panelu sterowania), lub w ustawieniach winampa - plugins/ input oraz output.
...no to żegnam... i kropka.
kahoona
~user

Dołączenie: 24 Kwi 2006, 10:19
Pochwały: 475

Powróć do System Windows

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 14 gości