Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 Film w formacie asf. • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: XnViewMP • Grammarly for Chrome • mIRC • AIMP Skin Editor • Screencastify • Visual Studio Code • MEGAsync • Far Manager • Kaspersky Rescue Disk
Witam! Mam problem z przetworzeniem filmu z formatu asf na avi.Czy ktoś by mi doradził jakim programem to zrobić , w jaki sposób , oraz skąd ściągnąć takie programy.Chodzi o przerobienie tylko jednego filmu bo odtwarzacz DVD go nie trawi. Za odpowiedź dziękuję.
Mimo, że to nie ja wystawiłem ostrzeżenie , to ja odpowiem.
Specjalnie został temat przeklejony http://forum.programosy.pl/infoczym-konwertwowac-xxx-do-xxx-vt6554.html
A ostrzeżenie mogło zostać równie dobrze przyznane za temat bez tagów.
Jerzy napisał(a):Witam! Czy przy wypisywaniu ostrzeżenia można by było napisać za co jest dane, ewentualnie napisać gdzie był poruszony dokładnie ten temat.