Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 eeprom • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Argus Monitor • GetFLV • Far Manager • Kaspersky Rescue Disk • Vim • Awesome Screenshot for Chrome • Hola • WinHTTrack Website Copier Portable • WinHTTrack Website Copier
Słyszałem o czymś takim i mam pytanie czy jeśli telefon sam się wyłancza a nie był zalany, nie upadł i nic w tym stylu to czy wyczyszczenie tej pamieci eeprom pomoże? i jak to zrobić? telefon to samsung x200
no wiec juz tak dla wyjasnienia, odnosnie problemu lesera to prawdopodobnie flashowanie powinno pomoc.a co do samego eepromu to jest to pewien obszar pamieci tel, teraz juz zawarty w kosci flash, wczesniej np w 3210 byla to osobna kosc. w eepromie zawarte sa dane takie jak IMEI, informacje o simlocku, kalibracja baterii itp wiec czyszczenie tego obszaru pamieci nie jest zbyt dobrym pomyslem bo jedyny efekt jaki po takim "czyszczeniu" zostanie to martwy tel no chyba ze ktos wie co robi i ma czym to zrobic to mozna eeprom skasowac ale potem trzeba go ponownie zaprogramowac zeby tel chodzil.. tyle z mojej strony.
ok dzieki wszystkim za pomoc. Dzisiaj byłem w konisie z tel i tam powiedzieli mi, że to nie końiecznie oprogramowanie jest winne i może być wiele czynników wpływających na wyłanczanie sie komórki. A wiec co może być przyczyną? tel nie był zalany, nie upadł itp.