Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

dziwny problem z kasperskim • programosy.pl

• Ogłoszenie:

dziwny problem z kasperskim

Wszystko na temat programów: skąd pobrać, instalacja, użytkowanie, problemy, poszukiwane programy.

Dziwny problem z Kasperskim

Postprzez malcolm16 01 Cze 2006, 17:58

reklama
Witam wszystkich :)
Nie wiem czy spotkaliscie sie juz kiedys z takim problemem a mianowicie:
Mam, a wlasciwie mialem zainstalowany program antywirusowy Kaspersky
Mam stałe lącze z internetem i podczas normalnej pracy w internecie tzn przegladaniu stron nie bylo zadnych problemow.
Problemy zaczely sie jak zaczalem sciagac jakies pliki sciagarkami p2p.Po chwili od rozpoczecia sciagania jakiegos pliku wyskakiwal mi na caly ekran taki niebieski błąd i restartowalo mi kompa.
Teraz gdy odinstalowalem Kasperskiego ten problem sie juz nie pojawia.
WIecie co moze byc nie tak??
Z gory dziekuje za odp.POzdrawiam :D
malcolm16
~user

Dołączenie: 26 Maj 2006, 17:55

Postprzez wojtas 01 Cze 2006, 18:00

malcolm16 napisał(a):WIecie co moze byc nie tak

Chyba to co scigales bylo zarazone wirusami!
Image
Awatar użytkownika
wojtas
*mod

Dołączenie: 13 Sty 2006, 16:00
Miejscowość: Krzeszyce
Pochwały: 1656

Postprzez stary* 01 Cze 2006, 18:02

malcolm16 napisał(a):wyskakiwal mi na caly ekran taki niebieski błąd i restartowalo mi kompa.

podaj kod tego BSODA, być może nawala usluga KAVa...podaj wersję KAVa, konfig kompa, czy od początku to wyskajuje??
Awatar użytkownika
stary*
~user

Dołączenie: 15 Kwi 2005, 12:40
Miejscowość: Ruda Śląska
Pochwały: 145

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 22 gości