Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 z plytka cd • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: PotPlayer • WebCatalog • Helium • Far Manager • PicPick Portable • PicPick • Steam • Any Burn • CurrPorts
NO to tak: dostalem plytke na ktorej jest nagrany koncert... chce sobie go skopiowac na dysk tylko ze przy 32% przestaje kopiowac i sie pokazuje c os tam nie mozna odczytac... czy monza to jakos skopiowac ... a tak ponaddto jak sie robi obraz plyty?
nie bardzo bo clone ma opcje omijania błędów płyty
apropo słyszałem kiedys ze płytke która jest kompletnie porysowana mozna wyczyscic rozpuszczalnikiem a nastepnie zgrac jej zawartosc na dysk i płyta sie juz nadaje do kosza nie wiem ile w tym prawdy bo wolałem nie próbowac ale to tylko ciekawostka nie róbcie tego w domu
No to weź rozpuszczalnik, daj kropelkę na płytkę, przeczyść i wypróbuj. O ile Ci się szmatka od razu do poliwęglanu nie przyklei, to powierzchnia I TAK stanie się matowa i porowata - i tu chyba laserem 10 GW będziesz odczytywał.
Więcej:
http://napedy.idg.pl/artykuly/40247.html