Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
nvidia tnt2 64 • programosy.pl

• Ogłoszenie:

nvidia tnt2 64

Poszukujesz sterowników? Masz problem z zainstalowaniem bądź odinstalowaniem? Zapytaj w tym dziale

NVIDIA TNT2 64

Postprzez Matejos 07 Lis 2006, 17:07

reklama
Szukam dobrych sterowników do NVIDIA TNT2 64, które rozwiążą mój problem albo samej porady do jego rozwiązania, a oto problem:
ostatnio formatowałem kompa i zainstalowały mi sie stery systemowe i wszystko było ok. Następnie zainstalowałem gre NEW STAR SOCCER 3, która też działała poprawnie przy tych sterach lecz musiałem zainstalować nowe bo
przy uruchamianiu innej gry pisało, że nie mam OpenGL. No i właśnie przy tyh nowych sterach ta gra z OpenGL działa poprawnia naytomiast w NEW STAR SOCCER 3 gdy przechodze do meczu latają paski.Wydaje mi się, że problem tkwi w sterownikach.Ster systemowy miał numer 51 natomiast te co instalowałem to 45.23, 53.03 oraz 61.77. PROSZE O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Matejos
~user

Dołączenie: 17 Paź 2006, 20:09

Postprzez MUTOPOMPKA 08 Lis 2006, 17:32

1. Odinstaluj stery (wyczyść Drivercleanerem)
2. Zainstaluj stery dop płyty głównej (chipsetu)
3. Zainstaluj stery 45.23 ze stajni OmegaDrivers lub starsze (nie pamiętam jakie)
Ubuntu user (Lucid - 10.04)
Awatar użytkownika
MUTOPOMPKA
^zasłużony

Dołączenie: 17 Lis 2004, 21:38
Miejscowość: Głogów
Pochwały: 787

Powróć do Sterowniki

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości