Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 ntsc-->pal kabel • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: UFS Explorer Professional Recovery • VidMasta • Lucion FileCenter • SoundVolumeView • Sigil • Balabolka Portable • Balabolka • Visual Studio Code • XRECODE III Portable
Witam. Czy taki oto kabel zamieni mi dobrze obraz NTSC na PAL, bo mam gry w NTSC czarno białe i chciałem aby były kolorowe. W opisie aukcji piszę że zamieni ale ja chciałem się upewnić. Mam konsolę PSX
mój kumpel miał taki problem na PS2... tyle że on musiał wymieniać telewizor żeby pograć sobie patrząc po komentarzach kupujących to powinno normalnie działać w kolorze.
eMachines E730G - Core i5-430M, 2GiB RAM, ATI Mobility Radeon HD5470, WD 320GiB; Cort Z-44,DR 0.09-0.42, Peavey Backstage Mac OS X 10.7.4 Lion // Windows 7 Professional x64 // NIE POMAGAM NA PW/GG/E-MAIL "Moje Ego i Anima spotykają się i wymieniają przepisami na ciasteczka" - Maynard James Keenan