Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 Naprawa sytemu windows • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: TARGET 3001! • Chromium • Kaspersky Rescue Disk • Vim • Mozilla Thunderbird • ScreenToGif • SRWare Iron Portable • SRWare Iron • The Bat! Pro
Siema dziś rano włączyłem kompa i wyskoczył mi komunikat że system windows home edytion nie może być uruchomiony ponieważ pliki usunięte albo nie zostały znalezione . Aby to naprawić włóż płytę do napędu z systemem i na pierwszym oknie nacisnij r naprawa. I tak ja nie wiem co dalej robic jak robie tą naprawe kompletnie tego nie rozumiem. MOże ktoś podpowie z góry wielkie dzięki/.
Bądźmy Wyrozumiali Dla Innych Osób.. A Oni Będą Dla Nas...
zrob tak jak na ekranie podane. uruchom kompa z plyty z systemem i wykonaj naprawe systemu. instalator sam wszystko zrobi jedynie trzeba bedzie potwierdzic i gotowe.
Żadnych komend nie trzeba. Masz windows 7 a nie starego 95 Płyta z systemem i jazda. Jak podałem uruchom z niej kompa. Tam będzie wybor czy zainstalować system czy go naprawić.
qrio95 napisał(a):A jak daje enter to sie wyłącza i tak naokrągło
nie naciskaj tyle razy a tak na powaznie to opisz jak Ty to robisz?