Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 gta 3 - unhandled exception • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: DVDFab Platinum • KLS Backup Standard • PaperCut NG • HyperSnap • GetFLV • Database Browser Portable • Database Browser • DVDFab HD Decrypter • Ron's Editor
Gra oryginalna, uruchamiam, chce zmienić rozdzielczość i wywala mi ten błąd, ocb?
Kiedyś mi działała, dawno temu, nie mam żadnych modów ani nic.
Reinstall nie pomógł.
Tez mam ten problem, niestety nic nie wykombinowalem. Mody czy nie, GTA3 ma swoje wlasne zycie i nic na to nie poradzisz. Nawet przy [run->msconfig] nic mi sie nie udalo wskorac.
Powodzenia (dla nas obojga)
Ehh odkopałeś ten temat, ale i tak nie se z tym nie poradziłem Ale w wakacje mi działała jeszcze To lipa, GTA: VC też mi działało, a teraz przy zmianie rozdzielczości wyskakuje ten błąd.
MSI 770-G45 + AMD Athlon II X2 245 2.9GHz + GoodRam 2GB 1333MHz + Samsung 500GB + Zotac GeForce GTS-250 512MB DDR3 + Fortron 400W + Logitech X-540 + LG L1730P + Microsoft Windows Professional 64bit