Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 formatowanie dysku c • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: FreeCAD • PanoramaStudio • CrystalDiskInfo Portable • CrystalDiskInfo • Chromium • Kaspersky Rescue Disk • Vim • uBlock Origin • ReSharper
boot-ładowanie np. systemu operacyjnego. przed wyłączeniem kompa musisz włożyć do napędu płyte z Windowsem. Gdy go uruchomisz ponownie powinien sie włączyć bios a potem powienien wyświetlić żebyś nacisną dowolny klawisz i żeby zacząć rozruch w napędzie. Jeśli tego nie będzie i Windows sie włączy ponownie to wtedy musisz wejsć w biosa i przy botowaniu wybrać żeby uruchomił się z płyty (powinna tam być nazwa twojego napędu cd) np. żeby u mnie włączyć tą funkcje to musze nacisnąć F12 ale to przy każdym innym biosie inaczej sie to włącza. Mam nadzieje że tym razem dosyć dokładnie napisałem.
sterowniki powinienes miec razem ze sprzentem na plytach ale jak nie masz to po zainstalowaniu windowsa i skonfigurowaniu polaczenia z netem mozesz sciagnac z sieci
krisu napisał(a):co z jakimis sterownikami do plyty glownej, czy do karty graficznej??
sterowniki powinny sie zainstalowac razem z systemem (przynajmniej tak jest u mnie) a jesli nie to mozesz, tak jak mowil kajtekjr sciagnac z neta pozdro
Nie dyskutuj z debilem! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Stery do grafiki, karty dzwiekowej, myszki jezeli masz z przyciskami bo bokach etc. musisz zainstalowac sam. Windows instaluje tylko podstawowe sterowniki... Wiec lepiej jak sam to zrobisz.