Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 dosc nie typowy problem z instalacją xp • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Chromium • Kaspersky Rescue Disk • Vim • Helium • PotPlayer • Passmark OSFMount • MailWasher • Eusing Free Registry Cleaner • Mozilla Firefox
witam mój problem polega na tym ze mam dysk sformatowany i ustwiam w biosie zeby czytało z cdrom i wchodzi mi do instalatora z kopiuje pliki i ponownie uruchamia sie komputer i niema komunikatu ,, Nacisniecie dowolnego klawisza spowoduje rozruch z cdrom" odrazu włacza sie to co było przed ponownym uruchomieniem komputera czyli instalator co to moze być poradzcie coś!! z góry dzięki
Po formacie i instalacji plików resetuje Ci się komp, po resecie wejdź do BIOS'u i z powrotem przestaw na dysk twardy a CD-ROM ustaw jako drugi w kolejności do botowania
ale potem resecie powinien pokazac się ten komunika o ty rozruchu z cdrom i ja nie powiniem nic naciskac i wtedy przechodził do dalszej czesci instalacji windows ale tak sie nie dzieje!! jak zrobie tak jak ty piszesz to wtedy tak jakby dysk był z formatowany