). Ktoś może wie jak to zrobić, gdy dysk jest pusty, o poj. 2GB
 ). Ktoś może wie jak to zrobić, gdy dysk jest pusty, o poj. 2GB   Komputer posiada jedynie stacje dyskietek. Proszę także, jeśli to możliwe, o linki wymienianych programów. Z góry dziękuję
 Komputer posiada jedynie stacje dyskietek. Proszę także, jeśli to możliwe, o linki wymienianych programów. Z góry dziękuję   

). Ktoś może wie jak to zrobić, gdy dysk jest pusty, o poj. 2GB
 ). Ktoś może wie jak to zrobić, gdy dysk jest pusty, o poj. 2GB   Komputer posiada jedynie stacje dyskietek. Proszę także, jeśli to możliwe, o linki wymienianych programów. Z góry dziękuję
 Komputer posiada jedynie stacje dyskietek. Proszę także, jeśli to możliwe, o linki wymienianych programów. Z góry dziękuję   
				sys c:

Jarek napisał(a):Michal111 napisał(a):komputer (z 1995)Michal111 napisał(a):Windows na nim nie pójdzie
:shock:

Nie ma tam innych plików, więc chyba trzeba będzie ręcznie włanczać nie
 Nie ma tam innych plików, więc chyba trzeba będzie ręcznie włanczać nie 
Michal111 napisał(a):chciałem tylko wszystkich uświadomic nie??

Jarek napisał(a):Michal111 napisał(a):chciałem tylko wszystkich uświadomic nie??
A jaki jest procesor i ile ramu ?? Piszesz ze komp z '95 roku wiec moze winda 95 by poszla...
 przy 33MHz, dopiero, jak nacisne przycisk TURBO
 przy 33MHz, dopiero, jak nacisne przycisk TURBO   a i tak momentami spowalnia
 a i tak momentami spowalnia  . Taki komp to teraz jest luksus
 . Taki komp to teraz jest luksus  nie wszyscy takie maja.
 nie wszyscy takie maja.  To tylko dla wybranych hehehehe
 To tylko dla wybranych hehehehe  

i Norton chodzi. Wielkie dzięki
 i Norton chodzi. Wielkie dzięki  
 (chcę podzielić jeden dysk na "dwa" czyli z "C" zrobić "C" i "D", to chyba partycje nie?) Do tego potrzeba programu czy wystarczy komenda w DOSIE
 (chcę podzielić jeden dysk na "dwa" czyli z "C" zrobić "C" i "D", to chyba partycje nie?) Do tego potrzeba programu czy wystarczy komenda w DOSIE  Dysk ma aż 2,1GB
 Dysk ma aż 2,1GB 

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 28 gości