To samo tyczy się Star Crafta.
Czy może istnieją jakieś serwery do wersji sciągniętej,
Grałem w D2 bardzo dawno jeszcze jak nie miałem Internetu, więc zadaję te pytanie.
Dzięki.
pzdr. Adam

Ile kosztuje oryginalne D2?

Redaktorzy bardzo popularnego wśród zawodowych graczy serwisu GosuGamers.net, pokusili się o opublikowanie artykułu, w którym przedstawili swoje stanowisko wobec przypuszczalnej daty wydania Starcrafta 2. Według ich spekulacji tytuł powinien ujrzeć światło dzienne jeszcze przed końcem 2008 roku.

ze mialem orginała ale sprzedałem... przegrałęm sobie i to gry nie trzeba  orginała
 ze mialem orginała ale sprzedałem... przegrałęm sobie i to gry nie trzeba  orginała  nie próbuj tez robic z lekarstwem... na stronie " Imperium Diablo" w dziale download masz D2 LOADERA  dla patha 1.11b  najpier zainstaluj gre potem wgraj patha a potem loadera  gre musisz odpalac z Loadera a nie ze skrótu gry
   nie próbuj tez robic z lekarstwem... na stronie " Imperium Diablo" w dziale download masz D2 LOADERA  dla patha 1.11b  najpier zainstaluj gre potem wgraj patha a potem loadera  gre musisz odpalac z Loadera a nie ze skrótu gry

ToServeAndProtect napisał(a):nie każdego na komputer do SC2
 przynajmniej tak mi sie wydaje   wystarczy ze zrobią taką róznice jak miedzy Warcraft 2 - Warcraft 3
 przynajmniej tak mi sie wydaje   wystarczy ze zrobią taką róznice jak miedzy Warcraft 2 - Warcraft 3

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 17 gości