Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

cos sie dzieje z rapidem • programosy.pl

• Ogłoszenie:

cos sie dzieje z rapidem

Kosz, czyli miejsce gdzie wrzucamy wszystkie beznadziejne i nic nie wnoszące tematy.

cos sie dzieje z rapidem

Postprzez samsung70 28 Maj 2006, 23:13

witam
kilka chwil temu sciagnąłem cos z RS co wazyło ~~3MB
i potem jak chciałem sciagac pokazał sie komunikat ze musze czekac 75 minut....gdzies tak za 15 min wchodze patrze :wow: :wow: i moge jzu dalej sciagac...przezd chwilą sciagałem tez cos sporawego z RS i teraz chce sciagac a tu pisze ze musze czeakc tylko 5 minut 8)

Wy tez tak macie panowie?? :P
Awatar użytkownika
samsung70
~user

Dołączenie: 13 Lis 2005, 16:25
Miejscowość: Mansfield (England)
Pochwały: 51

Postprzez Buszinio 28 Maj 2006, 23:16

może system im się wali :banan: :mrgreen: ściągać ściągać chłopaki :mrgreen:
Dżem!!!
Awatar użytkownika
Buszinio
~user

Dołączenie: 15 Lis 2005, 10:00
Pochwały: 19

Postprzez Mike 28 Maj 2006, 23:16

U mnie też coś z RS jest nie tak (od południa) na jeden plik już 2 godz. czeka (zasysam przez Rapget) :|
Awatar użytkownika
Mike
*mod

Dołączenie: 16 Gru 2005, 13:30
Pochwały: 989

Postprzez Tom@szek 29 Maj 2006, 01:29

Proszę nie zakaładać takich topiców. :!:
Tom@szek

Powróć do Kosz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości