Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

coś nie tak ze stroną • programosy.pl

• Ogłoszenie:

coś nie tak ze stroną

Wszystko odnośnie szerokiej tematyki Internet, oraz sieci komputerowe

coś nie tak ze stroną

Postprzez Muha 05 Lis 2006, 11:00

reklama
Mam taki problem, bo nie wiem co się dzieje. Internet działa mi normalnie, nic się nie dzieje, ale jak wchodze na pewną strone, nie wiem czy moge napisać, ale to jest największy serwis w Polsce z ludźmi (chyba) ;] no ale po paru minutach na tej sronie czcionka mi sie powiększa, i ogólnie nawala, zdjęcia sie nie wyswietlaja, 'zmienia sie grafika'... tragedia normalnie, jak chodze po innych stronach wszystko jest dobrzez tylko na tej, a do tego jak sie zaczyna psuc, takze gg wysiada i inne programy ktore mam w tej chwili wlaczone, musze wylaczyc wtedy przegladarke i od nowa :///

nie wiem co sie dzieje, macie jakas hipoteze, moze trzeba cos zainstalowac?
Muha
~user

Dołączenie: 01 Lis 2006, 15:29

Postprzez d-o1 05 Lis 2006, 12:08

Muha napisał(a): Internet działa mi normalnie, nic się nie dzieje, ale jak wchodze na pewną strone, nie wiem czy moge napisać, ale to jest największy serwis w Polsce z ludźmi

Jak nie podasz na co wchodzisz to jak to sprawdzić?
Athlon 2500/3200 , Abit NF7-S , 2x512 Kingmax , GeCube 9550 , LG DVD RW ,Samsung 80 GB , Fortron 350 W, e-yama 17JNS
d-o1
~user

Dołączenie: 04 Paź 2006, 11:09
Miejscowość: Mazowsze
Pochwały: 44

Postprzez Muha 05 Lis 2006, 14:38

d-o1 napisał(a):Jak nie podasz na co wchodzisz to jak to sprawdzić?
na www.epuls.pl, ale wiele osob z tego korzysta i nic sie nie dzieje wiec nie wiem co sie dzieje... ;/
Muha
~user

Postprzez Mateusz 05 Lis 2006, 16:47

A próbowałeś na innej przeglądarce??? Spróbuj na firefox albo opera.Ja polecam Firefoxa
Awatar użytkownika
Mateusz
~user

Dołączenie: 28 Lut 2006, 18:01
Miejscowość: jestes? :P
Pochwały: 13

Postprzez DeadOrAlive 05 Lis 2006, 16:57

Muha napisał(a):do tego jak sie zaczyna psuc, takze gg wysiada i inne programy ktore mam w tej chwili wlaczone

przeczytaj: http://forum.programosy.pl/hijackthis-amp-silent-runners-gtobsuga-i-umieszczanie-vt9452.html i daj logi do sprawdzenia
Awatar użytkownika
DeadOrAlive
~user

Dołączenie: 02 Cze 2005, 19:58
Miejscowość: Dąbrowa Górnicza
Pochwały: 511

Postprzez Muha 05 Lis 2006, 19:23

Mateusz napisał(a):A próbowałeś na innej przeglądarce

tak, ale i tak to samo :////
Muha
~user

Powróć do Internet & Sieci

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości