Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 ciagłe problemy z kompem • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Pegasun System Utilities • Far Manager • GameEx • Metatogger • Ron's Editor • Microsoft Safety Scanner • Kaspersky Virus Removal Tool • Dr.WEB CureIt! • FreeCAD
aha i usunalem ten javaw ale nie wiem bo ten plik nazywal sie "javaw" a ja mialem usunac"j?vaw"wiec nie wiem czy dobrze zrobilem.zmienilem w opcjach folderow zeby pokazywalo pliki systemowe i sie pokazal ten javaw nie wiem czy czegos nie zepsulem ale nic sie nie stalo a ten plik xp za chiny go nie moge usunac
Ostatnio edytowany przez Agerath, 11 Lut 2006, 00:18, edytowano w sumie 1 raz
Red napisał(a):ps czy ja ci kazałem usuwac:javaw???Chyba nie....
nie nie kazales usuwac javaw.mam wylaczone przywracanie wystemu tryb awaryjny killbox i nic...caly czas ten sam komunikat mi wyskakuje z tym xp9152.dll musi ja cos zle robie w kazdym razie komp wreszcie lepiej dziala, a ten plik co kazales sciagnac to sciagnalem na pulpit to jest tylko plik w notatniku o nazwie webcheck