Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 chyba pozegnanie :( • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Mozilla Firefox • OCCT • Spotify • MiTeC EXE Explorer • PilotEdit Lite • Viber • Vivaldi Portable • Vivaldi • MiTeC Task Manager Deluxe
Witam...Was chyba musze sie z wami pozegnac bo wyjezzam na leczenie...odrazu mowie...ze to nie leczenie zadnych tam chorb...Szpital...dla masochistow...i Sekt...tne sie..i rozne sekty robie..wiec zegnam sie z wami...zaprzyjaznilem sie z Redem Fluidem Jarkem ich bedzie mi brakowalo...wiec narazie 3m cie sie...ale bede tu wpadal..pa
Ja nie skamlę nie,ja pluję w twarz... Jestem śmieszny czort więc śmieję się...
Sorry Ze Taki bałaganik robie..ale dowiedzialem se ze nie musze wyjezdzac...ze zostane ale mam sie nie tnac..itp nie wiecie jak sie ciesze... znowu z wami
Ja nie skamlę nie,ja pluję w twarz... Jestem śmieszny czort więc śmieję się...