Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 brak głosu pod przeglądarką • programosy.pl
Używam przeglądarki Mozilla Firefox i gdy chce zobaczyć jakiś filmik na stronie to nie mam głosu. Przy filmie jest głośność dobrze ustawiona. Gdy włączę film przez co innego niż przeglądarkę wszystko jest ok. Co może być tego powodem?
Nie masz tego wyciszonego:
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=b8f51508038163d4
W IE:
Narzędzie -> Opcje internetowe -> Zaawansowane -> popatrz czy tam dźwięków nie masz wyłączonych
Wszystko mam ustawione ok. Tylko nadal nie mam głosu Chyba gdzieś wyciszyłem głoś jak patrzyłem przez przeglądarkę na jakiś film, szukam teraz takiego okna do wyświetlania filmów ale nie widze