Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Brak dźwięku w słuchawkach • programosy.pl

• Ogłoszenie:

Brak dźwięku w słuchawkach

Dyskusje na tematy związane z problemami sprzętowymi - komputery, podzespoły, akcesoria... oraz sprzęt RTV

Postprzez kalcyt13 09 Sie 2008, 16:06

reklama
Witam. Niedawno złożyłem nowy komp. i jest kłopot - otóż kiedy podłączę słuchawki ( sennheiser) do gniazdka w głośnikach ( creative 5.1), to zupełnie nic nie słychać. No, może jakiś delikatny szumik. Po podłączeniu do wyjścia na przednim panelu jest OK. Same głośniki tez świetnie grają. Acha, płyta gł. to GA-M56S-S3. Może to awaria gniazdka w głośniku?

Temat do zamknięcia. Wszystko jest sprawne, tylko w ustawieniach jednego z wyjść należało zaznaczyć "SŁUCHAWKI". Przepraszam za zamieszanie. A o rozwiązaniu problemu piszę, bo komuś się to może przydać. :D
Awatar użytkownika
kalcyt13
~user

Dołączenie: 08 Sty 2006, 12:02
Miejscowość: Dolny Śląsk

Postprzez Xfire 11 Sie 2008, 21:12

jak to na przednim panelu? to masz włączoną równocześnie zintegrowaną i creative? to pewnie dlatego nie działa, wyłącz zintegrowaną w biosie
[b]MSI B75A-G43 || Intel Xeon E3 1240 v2 @3.4GHz||WD Blue 1000GB + WD Blue 500GB|| 24 GB Goodram 1333Mhz ||Chieftec 450W || Creative Soundblaster audigy || GeForce GTX1660 OC || Creative G500 ||
Awatar użytkownika
Xfire
~user

Dołączenie: 09 Wrz 2007, 12:09
Pochwały: 57

Postprzez kalcyt13 11 Sie 2008, 22:55

Xfire napisał(a):jak to na przednim panelu? to masz włączoną równocześnie zintegrowaną i creative? to pewnie dlatego nie działa, wyłącz zintegrowaną w biosie

Nie wiem,czy się rozumiemy. Problem jest rozwiązany. Mam tylko zintegrowaną. Creative są głośniki. Pisząc o poszczególnych elementach w nawiasie podawałem nazwy.
Awatar użytkownika
kalcyt13
~user

Dołączenie: 08 Sty 2006, 12:02
Miejscowość: Dolny Śląsk

Powróć do Hardware

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 27 gości