Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

bok - odblokowanie portów • programosy.pl

• Ogłoszenie:

bok - odblokowanie portów

Wszystko odnośnie szerokiej tematyki Internet, oraz sieci komputerowe

Bok - Odblokowanie Portów

Postprzez Dead 08 Kwi 2008, 20:58

reklama
Witam! Otóż wszystko zaczęło się od gry Age Of Empires II The Conqueros. Otóz po wpisaniu ip serwera nie wyświetlało mi go w okienku. Na forum gry skierowali mnie do oblokowania portów. A więc mam pytanie, kto sie czymś takim zajmuję? Czy mogę wykonać te czynność dzowniąc po prostu do biura obsługi klienta, i czy to pomoże mi w konktynuowaniu rozgrywek multipalyer tej gry :)?

Z góry dziękuję!
Awatar użytkownika
Dead

Dołączenie: 11 Sie 2006, 15:47
Pochwały: 5

Postprzez t0d 08 Kwi 2008, 21:00

fajnie, że napisałeś co to za dostawca internetu..
rzekłem
Awatar użytkownika
t0d
~user

Dołączenie: 01 Lut 2006, 22:25
Miejscowość: Łódź
Pochwały: 132

Postprzez Dead 08 Kwi 2008, 21:12

Orange - Buisness Everywhere
Awatar użytkownika
Dead

Dołączenie: 11 Sie 2006, 15:47
Pochwały: 5

Postprzez t0d 08 Kwi 2008, 21:17

a na tym to się nie znam - dzwoń do bok'u i napisz co odpowiedzą :)
rzekłem
Awatar użytkownika
t0d
~user

Dołączenie: 01 Lut 2006, 22:25
Miejscowość: Łódź
Pochwały: 132

Powróć do Internet & Sieci

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: vahamo oraz 18 gości