• Ogłoszenie:

Bitcomet - dokończenie pobieranych plików

Wszystko na temat programów: skąd pobrać, instalacja, użytkowanie, problemy, poszukiwane programy.

Bitcomet - dokończenie pobieranych plików

Postprzez michal101 24 Wrz 2008, 17:09

reklama
Hej mam problem z Bitcomet'em. Od dłuższego czasu ściągałem sporo bardzo dużych plików i chyba nie muszę pisać ile czasu mi to zajęło i jak bardzo mi zależy żeby dokończyć pobieranie. Problem pojawił się kiedy większość pobrań zbliżała się do końca, wtedy przez skoki napięcia posypał mi się system i straciłem wszystkie dane z dysku C. Pliki które pobierałem zapisywałem w folderze na dysku D więc teoretycznie nie powinno być problemów ale po zainstalowaniu windowsa Bitcomet nie chce dokończyć pobierania. Przy pierwszym uruchomieniu programu wyświetlała się informacja że dany plik jest ściągnięty np w 93.8% ale kiedy kliknąłem żeby program pobierał go dalej obok nazwy pliku nie pojawia się zielona strzałka symbolizująca pobieranie tylko czerwony krzyżyk i informacja że pobranie wynosi 0.0% Zaznaczałem dotychczasowy folder pobierania, tak aby program zapisywał dalej pliki w miejscu w którym robił to wcześniej ale to nic nie pomaga. Co mam robić!? Z góry dziękuje za jakąkolwiek pomoc.
michal101
~user

Dołączenie: 24 Wrz 2008, 16:27

Bitcomet

Postprzez Magik 24 Wrz 2008, 17:12

Zrob tak. Sciezke pozostaw tak jak teraz. Znajdz w sieci tego torrenta, sciagnij go, kontynuuj pobieranie i powinno leciec dalej bez problemow
Image Image
Awatar użytkownika
Magik
~user

Dołączenie: 08 Maj 2004, 09:17
Miejscowość: Głogów
Pochwały: 886

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 20 gości