Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 bardzo prosze o sprawdzenie loga • programosy.pl
_-LESTAT-_ napisał(a):mam rozpikselawany przycisk START oraz napis zapraszamy gdy sie zaloguje.
panel sterowania > system > zaawansowane > wydajność ... ustawienia > efektyw wizualne > wygładź krawędzie czcionek ekranowych ( to musi być zaznaczone jak napisy mają być "ładniejsze" ...
najpierw uzywalem utorrent, potem zainstalowalem bicomet(gdy juz pojkawial sie problem) nastepnie odinstalowalem obydwa i zainstalowalem najnowszego utorrenta. jednak problem pojawia sie takze przy emule, imeshu i innym tego typu
Dla mnie to jest wyraźna wina admina,(no ale jesli mówisz,że tego nie zrobił,to ok),mam ostatnie pytani czy bezpsrednio przed pojawieniem sie problemu instalowales cos,jakis program obojetnie,???
Ostatnio edytowany przez Aqui 10 Wrz 2006, 10:11, edytowano w sumie 2 razy