• Ogłoszenie:

Amd radeon hd 7400m series error 43

Dyskusje na tematy związane z problemami sprzętowymi - komputery, podzespoły, akcesoria... oraz sprzęt RTV

Amd radeon hd 7400m series error 43

Postprzez programista007 19 Gru 2015, 09:48

reklama
Witam !
Znowu mam problem tym razem chodzi o sterowniki :x
Laptop wczoraj wrócił z serwisu, miał reinstall systemu i naprawę chłodzenia. Dzisiaj gdy próbuję instalować sterowniki do mojej karty graficznej (AMD Radeon HD 7400m series) wszystko przebiega okej...ale w menedżerze urządzeń pisze "System Windows zatrzymał to urządzenie z powodu zaraportowanych problemów. (Kod 43)".
Nie wiem dlaczego takie coś się pojawia bo to nie WINDOWS 8 !!! tylko 7. Próbowałem uruchamiać instalkę jako admin ale dalej nic. dopiero sterowniki z wersji 8.xxx działają, a przy takich sterownikach, pokazuję mi się że jest to AMD Radeon HD 6470m. wersja 8.xxx sterowników jest z 2013 ROKU !!! WTEDY KIEDY LAPTOP ZOSTAŁ KUPIONY, przy tych sterownikach większość moich gier nie działa.

Proszę o wielką pomoc !

Dodano Dzisiaj, 09:32:
Rozwiązałem problem. AMD Radeon nie chciał działać bo nie miałem zainstalowanego sterownika Intel HD Graphics 3000. NIE ROZUMIEM JAKIM CUDEM, ALE DZIAŁA !!!!

Temat do zamknięcia. Przepraszam za problemy.
HP Pavilion g6 | Windows 7 64bit | 8GB Ram | Intel Core i3-2330M | AMD Radeon HD 7450m / Intel HD Graphics |
Awatar użytkownika
programista007
~user

Dołączenie: 25 Sty 2014, 15:10
Miejscowość: C#
Pochwały: 2

Powróć do Hardware

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 39 gości