Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 alien nations 2 • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: DriverMax • JAlbum Portable • JAlbum • XYplorer • Chromium • Kaspersky Rescue Disk • Vim • IDrive Online Backup • PHPMaker
Witam, mam problem z grą Alien Nations 2. Kupiłam dziś Wyborczą i była płytka z grami, zainstalowałam. Chce wlączyć, pojawia się czarny ekran i klepsydra i nic się nie zmienia. Wie ktoś może dlaczego tak jest? Kilka lat temu miałam tę grę i chodziła bez zarzutu, a teraz nic
[ Dodano: Dzisiaj o 16:07 ] O, teraz wyskakuje komunikat "Nie można zainicjować grafiki" da się coś z tym zrobić?
O, dziękuję za jakiekolwiek odpowiedzi, sądziłam, że nikt nie odpowie
Devilek, instalowałam na nowo kilkakrotnie i nic. Po zainstalowaniu patcha pojawia się komunikat "Wrong disc inserted".
Dx przeinstalowany - nic się nie zmienilo "Nie można zainicjować grafiki"
Spróbuje jeszcze ze sterownikami do karty graficznej.
mam dokładnie ten sam problem, tylko, że nie mogę znaleźć patcha i nie wiem czy to coś pomoże Inaczej mówiąc czy mógł by mi ktoś powiedzieć co mam ściągnąć/zrobić !?
edit:
dobra patcha znalazłem (1.03)
ale teraz mi wywala
mam DirectX 9.0c z Listopada (chyba najnowszy) i najnowsze stery do ATI. Inna sprawa taka, że ta gra powinna chodzić na DirectX 8.0, bo wtedy nie było jeszcze 9.0, więc to nie jest kwestia nie aktualnych sterowników... tylko czego, ktoś wie