Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 aktywacja w plusie... • programosy.pl
Wiec szukam od 2 dni na necie ile kosztuje aktywacja w plusie/simplusie jezeli kupie telefon za 1zl... Ale nic... Szukalem tematow ale tez nic niezauwazylem. Wiec jak ktos bedzie dobry to niech podsunie mi link...
POZDRAWIAM
w każdej (albo w większości) taryf w plusie aktywacja jest płatna, i to zależy od taryfy ja w plus 55 płaciłem chyba 50 zł, ale czesam sa promocje że aktywacja kosztuje 1zł (ale rzadko tak jest)
a co do simplusa, to prostu kupujesz karte, tam masz jakies grosze i karta jest od razu aktywan
Ale jesli chcesz w abonamencie to zapłacisz gora 50 zł,nie wiecej, gdyż ceny w innych salonach sa podobne, a wiadomo, że kazda sieć walczy o klientów, wieć maja ceny konkurencyjne.
AMD Duron 1,8GHz ... 512 DDR Ram ... ATI Radeon 9600 SE 128 MB ... ASRock K7VT4A Pro