Marquss napisał(a):Ale zeby cie cieszyc dobrym transferem trzeba odpowiednio skonfigurowac program

jarkow15 napisał(a):a sa jakies huby specjalnie dla neo??

Donn napisał(a):Marquss napisał(a):Nie wiem czy wiesz, ale na Neo 128 max można mieć 160 kb/s czyli 20 KB/s. Ale średnio to ok. 15 KB/s.
nie wiem czy wiesz ale 160 Kb/s to jest we dwie strony (download 128 Kb/s; upload 32 Kb/s), wiec nie pisz ze mozna sciagac 20 KB/s bo to straszna bzdura
Puma napisał(a):jarkow15 napisał(a):a sa jakies huby specjalnie dla neo??
Nie słyszałem o takich hubach, ja jestem zawsze na dwóch, czasami tylko zmieniam huby gdy jeden z nich nie działa lub jest full.
Co do konfiguracji odpowiedniej ... jak ty to sobie wyobrażasz? Najważniejsze aby być activ na hubie, wtedy możesz sobie szaleć

Dostaniecie sie na wszystkie huby jak przez dc++ ale RC++ pozwala na sciąganie pliku od kilku osób jednoczesnie. Czyli wasz transfer nie zalezy od uploadera a od waszego downloadu
  Dostaniecie sie na wszystkie huby jak przez dc++ ale RC++ pozwala na sciąganie pliku od kilku osób jednoczesnie. Czyli wasz transfer nie zalezy od uploadera a od waszego downloadu  .
.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości