A w sumie to jeszcze mam pytanie....
Bo ja juz 1 uruchomilem gre i potem w ten sam sposub prubowalem jeszcze raz ale sie nie dalo i nie wiem czemu

![Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1) Opera 7.54  [pl]](./images/user_agent/icon_opera.gif) 
	![Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1) Opera 7.54  [pl]](./images/user_agent/icon_win_new.gif)

fluid napisał(a):www.google.pl twoim przyjacielem...

guber1 napisał(a):czy ta gierka pójdzie na radku 9200 i 256 ram?
Moze tak ale najlapieje jeszce byloby znac jaki masz procesor. Wtedy bysmy ocenili( Gierka pojdzie napewno ale nie spodziewaj sie plynnoci)

TORCIK napisał(a):Czyli wynika z tego, że na Geforcach lepiej ta gra chodzi niż na radkach tak?
 ), oraz możliwością overclockingu i co za tym idzie systemem chłodzenia w jaki jest zaopatrzony układ... Obecnie za ok 500 zł można już kupić na serio niezłą kartę, wystarczy poszukać... Pamiętaj także, że kart Nvidi są nowsze technologicznie (Vertex i Pixelshader 3 genneracji), ale są bardziej "prądożerne", a konstrukcje Ati mimo, że nie posiadają wspomnianych wcześniej jednostek cieniowania często nie tylko nie ustępują konkurencji, ale nawet ją przebijają i są to karty łatwe do "przerabiania" (teoretycznie słabszy i tańszyt model można za pomocą zmian w BIOSIE zamienić na mocniejszy i droższy odpowiednik)... It is your life, your choice...
 ), oraz możliwością overclockingu i co za tym idzie systemem chłodzenia w jaki jest zaopatrzony układ... Obecnie za ok 500 zł można już kupić na serio niezłą kartę, wystarczy poszukać... Pamiętaj także, że kart Nvidi są nowsze technologicznie (Vertex i Pixelshader 3 genneracji), ale są bardziej "prądożerne", a konstrukcje Ati mimo, że nie posiadają wspomnianych wcześniej jednostek cieniowania często nie tylko nie ustępują konkurencji, ale nawet ją przebijają i są to karty łatwe do "przerabiania" (teoretycznie słabszy i tańszyt model można za pomocą zmian w BIOSIE zamienić na mocniejszy i droższy odpowiednik)... It is your life, your choice...

Raz jeszcze zobaczę brak szacunku i zakończy sie  wymiana uwag....
 Raz jeszcze zobaczę brak szacunku i zakończy sie  wymiana uwag....

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 16 gości