PS. Co polecacie za komunikator? tlen, AQQ czy konnket (będe korzystał z ludzi z GG tj. na innym komunikatorze, będe miał ludzi tylko z GG, żeby nie odsyłać do googli)
blast napisał(a):czy operatorzy GG mogą mi zbanować numer
blast napisał(a):tlen, AQQ czy konnket
blast napisał(a):WItam, mam takie pytanie planuję sie przerzucić na tlen, AQQ lub konnketa, i moje pytani czy operatorzy GG mogą mi zbanować numer, za korzystanie z tego na innym komuniktorze?
blast napisał(a):PS. Co polecacie za komunikator? tlen, AQQ czy konnket (będe korzystał z ludzi z GG tj. na innym komunikatorze, będe miał ludzi tylko z GG, żeby nie odsyłać do googli)
Xfire napisał(a):ja mogę Ci polecić AQQ 2.0
emo Magik napisał(a):blast napisał(a):WItam, mam takie pytanie planuję sie przerzucić na tlen, AQQ lub konnketa, i moje pytani czy operatorzy GG mogą mi zbanować numer, za korzystanie z tego na innym komuniktorze?
heh/// ktory Twoj kolega ma takie madre pomysly!!! NEVER!!!!!!!
blast napisał(a):Jak, przecież ktoś wcześniej wspomniał, że moge korzystać z nr GG na innym komunikatorze i wszystko będzie ok, to jak to jest w końcu?
damian.1 napisał(a):Jesli juz zaczniesz korzystac z innego niz GG - to polecam Ci Konnekt
damian.1 napisał(a):Ci ktorzy z niego korzystaja od dłuzszego czasu nie zmieniaja juz go ...
Użytkownicy przeglądający to forum: geekstation oraz 33 gości