Oglądam ostatnio na Megavideo piąty serial dr. House'a (raczej legalnie hehe). Jestem dość świeżo po formacie. Niestety w trochę starszych odcinkach, na Firefoxie 3.5 po kilkunastu minutach wywalało mi przeglądarkę z błędem i z możliwością wysłania raportu do Mozilli. Filmy więc oglądałem na IE8, i byłem zadowolony do niedawna, kiedy to zamiast filmu widziałem czarny obraz. Interfejs działał, film nie. Nie mnie jedynemu. A na FF to samo co wcześniej...a chyba nawet teraz wyrzuca po niecałej minucie. Ba, i to bez raportu, po prostu jakbym nacisnął krzyżyk. To samo na Operze (!). Chrome jako jedyny zachował resztki zdrowego rozsądku i wyświetlił po prostu u góry strony komunikat "Nast. dodatek przestał działać: Shockwave Flash." To wszystko się zaczęło na kilku nowszych odcinkach.
http://www.serialeonline.pl/category/138/sezon-5
Numerowane są od dołu. Na oko do 12 na bank było OK na IE8, a pierwszego nie podpisanego S5 już nie widać na IE8, a na pozostałych nie działa Flash. Tak więc zainstalował i Sockwave, i Flasha (to jest jakaś różnica? ;P). Już wcześniej tego drugiego instalowałem, ale pomyślałem, że jest nowa wersja. Instalacja szybko poszła, to i nie pomogło. Gdzie jest więc problem, i czemu dotyka właściwie tylko mnie? (znajomemu raczej działa, jeszcze zapytam)
Podrawiam.