Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 dział do luźnych rozmów • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Icecream Slideshow Maker • VDownloader • Geekbench • OkMap • Kopia zapasowa i synchronizacja (Google Drive) • LibreOffice • KMPlayer • Wise Disk Cleaner • Multi Commander Portable
Czy można by było w dziale pogaduchy zamieścic temat przyklejony gdzie można by było rozmawiac na wszystkie luxne tematy nie związane z tematyką forum. Czasami mam taki problem, nie związany z tematyką tego forum i chciałbym zapytac o inne rzeczy a tutaj nie można bo to nie to forum i zaraz sypią się kartki albo któryś z modów zamyka temat i po ptokach. Na większości forum jest taki zawsze dział gdzie można pogadac o sprawach nie związanych z tematyką forum. Co na to władza tego forum. ?? TOMASZ
Po to jest dział pogaduchy... Nie ma sensu żeby każdy user zakładał sobie przyklejony temat... Chcesz to pisz co Ci ślina na klawiaturę przyniesie...
PZDR!
Kiedyś jewden gosc coś się pytał a fluid zamknął temat bo powiedział ze to nie forum od pogaduszek tylko tematyczne. Kiedyś też znowu inny mod zamknął temat bo gość pisał na tematy nie związane z forum programosy na pogaduchach. Własnie niby pogaduchy a nie można było swobodnie gadać. Ja myślałęm tylko przykleić dział w pogadu7chach luźne rozmowy nie zwiazane z forum a tam piszta co chceta. Stąd moja propozycja. Tomasz
Nie będziemy przyklejać tematów.
Pozostaje więc ja było. Ale zaznaczam - nie o wszystkim można pisać w dziale pogaduchy, nie jakieś brednie i totalne "głupie" tematy będą zamykane.
EOT