Jeżeli pamiętasz jak usuwałeś partycję, to w ten sam sposób teraz wejdź w ten program do partycjonowania którym usunąłeś i tak jak zaznaczyłeś wtedy partycję i wybrałeś Delete, to teraz zaznacz miejsce nieprzydzielone żadnemu dyskowi (nie będzie żadnej literki obok, a będzie na liście i będzie podana ilość dostępnego miejsca) i spróbuj znaleźć opcję Create albo coś w tym stylu.
Jeżeli nie pamiętasz jak to robiłeś na linuksie, to tak jak mówiłem wcześniej, musisz znaleźć jakiś program do partycjonowania dla Windowsa i w nim też zaznaczyć miejsce nieprzydzielone i utworzyć z tego miejsca partycję. Tutaj niestety nie pomogę ci wybrać programu, bo jak mówiłem, ja używam zawsze linuksowego gparted. Najlepiej wpisz po prostu w google "partycjonowanie dysku", poszukaj jakichś poradników i zobacz, jakich programów tam każą używać.
Nie zdziw się, jeżeli będziesz miał dostępne np. 100000MB, a przydzielić będziesz mógł tylko np. 99992MB, bo zawsze (albo prawie zawsze) kilka MB nie da się wykorzystać, musi zostać nieprzydzielone.
Aha, i żeby było wszystko jasne. Jako typ partycji wybierz NTFS.
Autor postu otrzymał pochwałę