Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

dostawca neta w lodzi • programosy.pl

• Ogłoszenie:

dostawca neta w lodzi

Tutaj można umieszczać wszystkie sensowne tematy nie pasujące do reszty działów tematycznych. Siadaj, gadaj, opowiadaj ;)

dostawca neta w lodzi

Postprzez sony_ericsson 05 Mar 2006, 19:21

Elo! moze glupi temat no ale juz.... pytanie kieruje do ludzi z Lodzi :P poniewaz my brother kupił sobie kompa i wywozi go na Lodz bo tam mieszka i tam studiuje, chciałbym zebyscie mi poradzili jaki jest najlepszy dostawca netu w lodzi??
a i 2 temacik....
słyszeliscie cos o service packu 3??????? bo znalazłem w necie i nie wiem czy oplaca mi sie go sciagac ::::
Kod: Zaznacz wszystko
http://warezteam.one.pl/warez/?hop=newsy&kategoria=aplikacje&pokaz=34
Awatar użytkownika
sony_ericsson
~user

Dołączenie: 26 Lut 2006, 14:42
Miejscowość: jestem? :P
Pochwały: 5

Postprzez jeff 05 Mar 2006, 19:29

słyszeliscie cos o service packu 3??????? bo znalazłem w necie i nie wiem czy oplaca mi sie go sciagac ::::

to jeszcze nie jest finalna wersja wiec radze sobie odpuscic

co do neta to musisz pogadac z fluidem :mrgreen:
Ostatnio edytowany przez jeff, 05 Mar 2006, 19:29, edytowano w sumie 1 raz
jeff

Postprzez Buszinio 05 Mar 2006, 19:29

fluid mieszka w łodzi i on najlepiej wie :D
Dżem!!!
Awatar użytkownika
Buszinio
~user

Dołączenie: 15 Lis 2005, 10:00
Pochwały: 19

Postprzez fluid 05 Mar 2006, 19:31

zalezy gdzie bedzie w lodzi mieszkal (jaka dzielnica) wtedy cos ci wiecej moge poradzic

nie instaluj przypadkiem tego service packa bo nei dosc ze to beta wersja to jeszcze do windowsow anglojezycznych
Sprzedam zestaw perkusji do GUITAR HERO na x360 - chetni pisacna PW
Each EMO can suck my ballsack but one in particular...
NIE POMAGAM NA PW, CHCESZ POMOCY - PISZ NA FORUM W ODPOWIEDNIM TEMACIE
GalkaPL - nieważne jaki będzie twój nowy nick my ZAWSZE będziemy pamiętać własnie ten...
Awatar użytkownika
fluid
*mod

Dołączenie: 12 Gru 2004, 00:38
Miejscowość: Warszawa
Pochwały: 947

Postprzez sony_ericsson 05 Mar 2006, 19:37

oky wiec sp3 nie sciagam :) a gdzie mieszka?? yyyyyy Gdanska to jest Kolo Pilsudskiekgoo
~~PoLsZcZyZnA HoLaNdIi o MiStRzOwSkIm ZaPaChU~~
najlepsza warezownia !!
http://www.ups13.info/index.php
Awatar użytkownika
sony_ericsson
~user

Dołączenie: 26 Lut 2006, 14:42
Miejscowość: jestem? :P
Pochwały: 5

Powróć do Pog@duchy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 16 gości