Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 d-link dsl-g624t • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Pegasun System Utilities • Far Manager • GameEx • Metatogger • Ron's Editor • Microsoft Safety Scanner • Kaspersky Virus Removal Tool • Dr.WEB CureIt! • FreeCAD
wiec problem wygląda tak. Do wczoraj sprzet dzialal i wysylal sygnol na laptopa. ktos mi założył haslo na ten router i sprobowałem go zresetowac. reset sie udał lecz nie mam neta przez zresetowanie tego urzadzenia.Co musze zrobic aby net spowrotem działał na routerze. Wydaje mi sie ze problem tkwi w IP. z góry dzikuej za pomoc:)
No tlyko w tym jest problem ze nie mam pojecia jak to zrobić. Wiem ze sie wbija na jakis tam adres i pojawaia sie stronka zwiazana z tym routerem ale co tam daej robic to nie wiem.;/