Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 czujnika do sklepu • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Chromium • Kaspersky Rescue Disk • Vim • NxFilter • MEmu • Inno Setup • Notepad++ Portable • Notepad++ • ProgDVB
Witam wiem ze to forum komputerowe ale mam do Was sprawe szukam wlasnie takiego czujnika zeby jak ktos wchodzil to zeby byl jakis odglos zeby mozna wiedziec ze ktos weszedl.Ale chodzi mi zeby czujnik na cieplo ze wykrywa jakas temperature ze np jak kijem pomachasz to czujnik nie zareaguje bardzo prosze o pomoc zalezy mojemu tacie na tym pozdrawiam
U nas w kiosku jest takie coś, że przy każdym otwarciu drzwi wydawany jest dźwięk...
nie wiem czu oto Ci chodzi Kupić to można chyba w każdym sklepie elktronicznym, Avans czy coś tego typu
Wlasnie o to chodzi:
wiem ze mozna ale mowie on wykrywa ruch a mi chodzi zeby wlasnie wykrywal na okreslona temperaturke taki jak mowielem kij jest zimniy wiec nawet jak pomachasz zeby nie piszczal dzwiek wtedy