DIIL napisał(a):Witam , własnie zaktualizowalem firefoxa na wersje 3.0 i wszystko ok jest , oprocz niektorych hasel , zapamietanych stron (np jak naciskam F to nie wyszukuje mi fotki.pl tylko cos innego) , bookmarks juz przekopiowalem i są , a co jeszcze przerzucic zeby wszystkie te "ułatwienia" z wersji 2.0 , byly w 3.0 ...
DIIL napisał(a):własnie zaktualizowalem firefoxa na wersje 3.0 i wszystko ok jest , oprocz niektorych hasel , zapamietanych stron (np jak naciskam F to nie wyszukuje mi fotki.pl tylko cos innego)
DIIL napisał(a):a co jeszcze przerzucic zeby wszystkie te "ułatwienia" z wersji 2.0 , byly w 3.0 ...
wszystko robiłem ręcznie , tylko bookmarks przekopiowałem ze starego profilu , piszać UŁATWIENIA , miałem na myśli te skróty że np pisząc F to pokazuje się FOTKA.PL na przykład :] z wtyczkami sobie poradziłem ...
DIIL napisał(a):UŁATWIENIA , miałem na myśli te skróty że np pisząc F to pokazuje się FOTKA.PL na przykład :]
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 43 gości