Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 chkdsk przy uruchamianiu windows • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: GeoGebra Portable • GeoGebra • WebCatalog • KLS Backup Standard • Far Manager • Kaspersky Rescue Disk • Vim • DBeaver • Mozilla Thunderbird
Witam. Mam otoz taki proble ze caly czas pojawia mi sie chkdsk przy wlaczaniu windowsa problem dotyczy 3 partycji E: czy zeskanuje czy nie i tak sie pojawia caly czas moj system to winxp sp1 kiedy problem sie pojawil ale teraz zainstalowalem dodatkowo sp2 prosze o pomoc
DeadOrAlive napisał(a):zrób konwersję systemu plików na NTFS
zapomnialem dodac jest juz w ntfs
@Marcin nie chodzi mi o to aby wylaczyc go wogole poprawnie system jest zamykany. Chce tylko zeby przy kazdym uruchomienia windowsa nie pojawial mi sie chkdsk tylko po niepoprawnym zamknieciu
ps.dotyczy to tylko jednej partycji
robilem to co mowiles tylko ze parametr /f nie dziala tzn nie rozpoznaje go konsola konsole sciagnelem sama poniewaz ja mam recovery cd tylko i co dalej ? czemu moze nie dzialac?