Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 bufforowanie? • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Pegasun System Utilities • Far Manager • GameEx • Metatogger • Ron's Editor • Microsoft Safety Scanner • Kaspersky Virus Removal Tool • Dr.WEB CureIt! • FreeCAD
Przezucilem sie na Opere, i zauwazylem ze jak wlacze jakis filmik to strasznie dlugo go bufforuje poniewaz praktycznie nie uzywa lacza. Ping mam prawie standardowy 20-40 do wp.pl Normalnie przy bufforowaniu oscyluje wokol 400..czy sa jakies ustawienia od tego w przegladarce/systemie albo gdziekolwiek?
co ma ping do prędkości ściągania filmików to ja nie wiem - patrzyłeś zarówno na youtube jak i na wrzuta.pl?
chociaż, czasem mi ładuje szybciutko (max łącza) a czasem tylko 1/10 - sam nie wiem dlaczego (pewnie na różnych serwerach znajdują się te pliki)
Tez zauwazylem ze czasem niezaleznie od niczego bufforuje bardzo powoli ale teraz tak ciagle jest. Jak to co ma ping do bufforownia? Przeciez dzieki niemu mozesz zaobserwowac wykorzystanie swojego lacza.