jarski185 napisał(a):calkowite wylaczenie uslugi sieci bezprzewodowej

\jarski185 napisał(a):menu LB

Zapomnialem sie wogole ze na tej stronie taka mozliwosc jest
 Zapomnialem sie wogole ze na tej stronie taka mozliwosc jest  Teraz juz bede wiedzial;p EOT
 Teraz juz bede wiedzial;p EOT probowalem ym czarnym kablem, bo tam sa dwie koncowki, jedna jest taka ze pasuje do liveboxa a druga normalna usb i podlaczalem i wyskakiwal kreator ten instalacji, tzn tych sterownikow usb. Skad mam te sterowniki wziasc? bo z plyty neo nie idzie
 probowalem ym czarnym kablem, bo tam sa dwie koncowki, jedna jest taka ze pasuje do liveboxa a druga normalna usb i podlaczalem i wyskakiwal kreator ten instalacji, tzn tych sterownikow usb. Skad mam te sterowniki wziasc? bo z plyty neo nie idzie 

I te sterowniki z płyty muszą iść.
 I te sterowniki z płyty muszą iść. 

Widze ze ten livebox ma duzo roznych wejsc i roznie mozna je wykorzystac, jest gdzies napisane do czego slużą te porty na liveboxie? oprocz ethernetowych, np usb i ten drugi?
 Widze ze ten livebox ma duzo roznych wejsc i roznie mozna je wykorzystac, jest gdzies napisane do czego slużą te porty na liveboxie? oprocz ethernetowych, np usb i ten drugi?

Moze jakos specjalnie sie wlacza, ale na necie tez tego nie znalazlem...
 Moze jakos specjalnie sie wlacza, ale na necie tez tego nie znalazlem...  Zeby chociaz mi to pudło wykrywalo ale nawet nie lapie nic...
 Zeby chociaz mi to pudło wykrywalo ale nawet nie lapie nic...

pershing444 napisał(a): po co trzymac livebox'a uruchomionego przez noc jak mozna go wylaczyc i nie bedzie nic migac ;]

BZIKU napisał(a):A miganie wyłącza się przyciskiem od spodu live-wcisnij 2x (po lewej od dołu patrząc na czoło liveboksa)
 wlasciwie to nie miganie tylko swiecenie sie kontrolek tych 2 zielonych ;]
 wlasciwie to nie miganie tylko swiecenie sie kontrolek tych 2 zielonych ;]

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości