Mam problem tego typu, że jakiś czas temu założyłem neostradę i mam mały kłopot.
A mianowicie taki, że co jakiś czas zanika mi internet, nie pokazuje się żaden komunikat ani cokolwiek.
Próbowałem najpierw dzwonić na linię obsługii klienta ale oczywiście g...o mi doradzili, jedyna sensowna odpowiedź brzmiała żebym zainstalował tzw poprawkę do windowsa (mam XP) „generic host”. No i OK. ściągnąłem ale nici z instalacji, jest jakiś błąd ponieważ jest coś nie tak z językiem i nie może on tej nakładki zainstalować...A z innych stron nie mogę tego ściągnąć bo po prostu nic nie ma. Szukałem coś na ten konkretny temat na forach ale nic nie znalazłem. Nie wiem już co mam robić jak mieliście podobny problem to będę wdzięczny za pomoc. Skanowałem już antywirami tzn.: „ad-aware” i „Antivir” i niby jest wszystko ok. Jets to dosyć upierdliwe bo jak siedzę przy kompie to wystarczy wyjąć na chwilę wtyczkę od modemu i wsadzić ją z powrotem i działa znowu, no ale jak zostawiam na noc żeby sobie coś ściągnąć to przesrane...
Dzięki za pomoc i Pozdrawiam!!!