Mam bardzo duży problem z komputerem, wczoraj chcąc obejrzeć transmisje sportowa przez steaming szukalem programu i podczas sciagania wyskoczylo okno o jakims darmowym antywirusie, przypadkowo kliknelem szybko ' yes ' no i cos mi sie zainstalowalo bardzo nieladnego:/ Po wlaczeniu komputera momentalnie wyskakuje komunikat ' windows security alert ' ktory rzekomo znajduje zainfekowane pliki i przekierowuje mnie na strone gdzie mam zakupic program. oto link na ktory mnie przekierowuje: http://av-force.net/purchase?r=70.11&pgid=1 Objawy sa takie ze nie moge odpalić żadnego programu, totalnie nic bo zawsze wtedy wyskakuje chmurka ' windows security alert ' twierdzac ze obiekt jest zainfekowany. Mozna odpalic firefoxa i IE. Mozna tez odpalac inne programy ale tylko jak zrobi sie to bardzo szybko jeszcze w trakcie ladowania systemu zanim wyskoczy ten komunikat. probowalem szybko uruchomic OTL ale nie moge. Udalo mi sie szybko uruchomic Malwarebytes Anti-Malware i pousuwal jakies spyware ale problem nie zniknal wcale. Prosze o pomoc!! Mam akurat teraz na uczelni do zrobienia kilka projektow i jestem totalnie uziemiony.