Ja mam nawet na ścianie wywieszone swoje top 10 xd

10.To The Moon -> za wprowadzenie klimatu w gzre niskobudżetowej , praktycznie bez budżetu ,czego żadne dzisiejsze
gry z miliardami na koncie , nie mają , po prostu łzy same sie nasuwają do oczu
9. Dishonored -> jako , ze nie lubie serii AC a to choć troche ma coś z nią wspolnego , nawet na to nie czekałem olałem i wogole , ale jako , ze w tym czasie nie mialem w co grać , odpalilem i o cudo , gemeplay miażdzył dupe
8.Spec Ops The Line - co tu dużo mowic 4 lata czekania wreszcie sie opłaciło , a już nie wierzyłem ze dożyje daty premiery tej
gry xd

Świetne lokacje i system strzelania

7. ME3 -> momenty jak i zwienczenie serii , które zapadnie w pamiec na wiele lat , aż pragnie sie od nowa przeżywać tą historie , tak jakby jej wczesniej nie znając
6/ Max Payne 3 - wiadomo , Max jak zwykle przyćmił swoimi pistoletami i slow motion , samego Neo , fabuła sama mówi za siebie

5. Hitman Absolution -> jako , ze uwielbiam serie Splinter Cell , a ta gra zeszła troche na jej tor , dla tego plasuje ją w mojej liscie , do tego swoboda działania i zabijania epik

4. Cabelas Dangerous Hunt 2013 -> zawsze byłem , jestem i będę fanem serii w której walczymy przeciw całej zgraii krwiozerczych zwierzaków ;D idealne udźwiekowienie i fantastyczne zachowanie zwierząt , czuje się jakby było w Afryce czy Antarktydzie

3. NBA 2k13 i Sleeping Dogs , nie mógłbym nie dać którejś z tych gier

NBA za najlepsza gre sportowa
roku 
co tam kibice wyprawiają to CUDA

Sleeping Dogs , fabuła , klimiat , grafika , styl walki , postacie , dialogi , wszystko , mozna grac w ta gre codziennie , i do tego KARAOKE

Air Suply wlaczone kilka razy dziennie xd
2. Far Cry 3 , jakby nie gra na 1 miejscu , to FC3 dostałoby 1 lokate , grafika miażdzy , klimat jeszcze bardziej , kreacja postaci , i do tego genialny Vaas

Warto bylo czekać
1. The Walking Dead -> czekanie na kolejne epizody dłużyło się w neiskonczonosc , konczysz jeden a tu drugi dopeiro za 2 miechu , POSTACIE z ktorymi się zżywało jak w realnym swiecie , momentów epickich w tej grze bylo wiecej niż w każdym z CoDów było skryptów ;P
Jeszcze taka dorzuciłbym z fajniejszych to Binary Domain