A wiec niedawno kupilem nowa karte graficzna XFX GeForce 7800GS Extreme edition pod AGP , wszystko dzialalo dobrze , mam na mysli przede wswzystkim ogladanie filmow, gdy mialem sterowniki 84.21 lecz jako ze jestem rowniez zapalonym graczem musialem wgrac nowsze aby lepiej smigalo. I tak po wgraniu sterownikow powyzej 91.XX a mam teraz najnowsze (chyba) 91.47 za kazdym razem gdy probuje wlaczyc film , w jakim on by niebyl rozszerzeniu w WMP ,AllPlayerze lub przez winampa ( innych programow niemam ) moj komputer po wlaczeniu takiego programu zaczyna strasznie zwalniac ( niewspominiajac o tym ze film sie niewlacza) . Zwalnianie to polega na tym ze niemoge nic zrobic , a gdy juz cos wlacze to "to" zaczyna jakby rysowac np. task manager : najpierw pojawiaja sie kontury okienka , potem kolejne napisy na zakladkach , potem jakies linie w tym okieny itd. Niemam Kurrr...cze pojecia co sie dziejei niemoge sobie z tym poradzic i denerwuje mnie ciagle zmienianie sterowniika na stary aby obejrzec film . Ogromne PLS za jakikolwiek HELP