michal_145 napisał(a):A jak mi to ktoś inny zrobi to mogę powiedzieć, że ja nic o tym nie wiedziałem ??
qrminator napisał(a):michal_145 napisał(a):A jak mi to ktoś inny zrobi to mogę powiedzieć, że ja nic o tym nie wiedziałem ??
nie no policjanci nie są aż tak głupi..
poza tym Ignorantia Iuris Nocet.
skuter jeśli jest rejestrowany na motorower nie może przekraczać 45km/h. Jeśli przekracza to powinieneś się liczyć z konsekwencjami niezależnie czy wiedziałeś o przeróbkach czy nie.
Co ciekawe coraz częściej można spotkać miśki z hamowniami, szczególnie w większych miastach.. tak więc uważaj ^^
michal_145 napisał(a):To najgorsze chińce i motorynki jadą więcej o.o
a ja jestem z Wrocławia to niezbyt dobrze.
nevesu napisał(a):wyciagnaeli z bagaznika taka dziwaczna bieznie
to się nazywa hamownia
henio64 napisał(a):skuter ma wszystkie blokady ale jedzie powyżej 60
michal_145 napisał(a):Każdy koliber [niskiej jakości chiński skuter] jedzie przynajmniej 65km/h ze wszystkimi blokadami...
Zarejestrowany jako motorower do 50 ccm.
kajtekjr napisał(a):Przecież od tego co masz na liczniku musisz odjąć przynajmniej 10 km/h jak nie więcejW moim aucie (15 letni Seat Toledo) licznik oszukuje o jakieś 15 km/h w porównaniu do tego co pokazuje GPS, natomiast w aucie mojego ojca (Toyota Avensis II 05') jest to 10 km/h
A w liczniki tych chińskich skuterów bym nie wierzył zbytnio.. xD
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości