1. Do szpiegowania
 tzn konkretnie wiem ze sa takie programy ktore np. w swoim logu zapisuja wszystko co dana osoba w danym czasie nacisnela na klawiaturze.
 tzn konkretnie wiem ze sa takie programy ktore np. w swoim logu zapisuja wszystko co dana osoba w danym czasie nacisnela na klawiaturze. 
2. Program ktory pozwoli mi na zablokowanie komputera haslem ( cos takiego jak w BIOSie) tylko nie odrazu po wlaczanie kompa tylko w normalnym trybie po zaladowaniu windowsa czyli potocznie mowiac "gdy klomp jest wlączony"
 np jak w windowsach wygaszacz ekranu, ktory tez ma haslo tylko u mnie nie dziala ( nieobrazil bym sie gdybyscie mi powiedzieli jak zrobic zeby wygaszacz wolal haslo - wiem jak ustawic ale u mnie poprostu nie wala hasla) .
np jak w windowsach wygaszacz ekranu, ktory tez ma haslo tylko u mnie nie dziala ( nieobrazil bym sie gdybyscie mi powiedzieli jak zrobic zeby wygaszacz wolal haslo - wiem jak ustawic ale u mnie poprostu nie wala hasla) . 
Oczywiscie taki wygaszacz ma jedna wade a mianowicie wlaczy sie dopiero gdy przestaniemy uzywac myszki lub klawiatory;. gdyby byl taki program w ktorym np. ustawiam ze za 20 min sie wlaczy blokada to nieznajac hasla nie da sie dalej kozystac z komputera
 w cafejkach internetowych sa takie programy ale niestety sa one platne a ja bym potrzebowal free
 w cafejkach internetowych sa takie programy ale niestety sa one platne a ja bym potrzebowal free  

z gory thx