looky napisał(a):jak w temacie mam taki problemik ściągam go sobie eDonkey'em i prawie go mam ale nic z tego bo transfer zatrzymał sie przy postępie 99.99% co mam robić??????
Czekać dalej spokojnie, aż zaciągnie całość.looky napisał(a):jak w temacie mam taki problemik ściągam go sobie eDonkey'em i prawie go mam ale nic z tego bo transfer zatrzymał sie przy postępie 99.99% co mam robić??????
looky napisał(a):MUTOPOMPKA
jak sie prosi o tego fiend slota
Kwestie pzrerywanych ściągnięć po ściągnięciu jednego chunk'a może rozwiązać tzw. friend slot. Zawsze można poprosić uzytkownika o przyznanie miejsca do ściągania od niego (namolni jednak nic w ten sposób nie wskórają). Ty również możesz kogoś w ten sposób nagrodzić, albo spełnić czyjąś prośbę. Warunkiem koniecznym jest obsługiwanie przez klienta uploadującego slotów dla przyjaciół. A obsługują tę opcję niektóre mody (wersje oficjalne - nie), i jeśli jest obsługiwana to jest ona wyszczególniona w changelogach danego moda.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości